Miradas Flamenkas 2023 Miradas Flamenkas 2023 Miradas Flamenkas 2023

(in)fusión flamenca

(in)fusión flamenca 2022

cicle de flamenc al besòs – Barcelona
-20a. Edición- Del 4 al 30 de noviembre de 2022 – Programación


El Centre Cívic Besòs (Barcelona) organiza, des del año 2003, el Ciclo de Flamenco al Besòs (in)fusión flamenca.

El proyecto de flamenco es el eje vertebrador del centro y a su vez aquello que lo hace singular en la ciudad de Barcelona, del mismo modo que lo ata a su territorio, el barrio del Besòs-Maresme.

Del 4 al 30 de novembre, el Centre Cívic del Besòs i el Maresme i la Sala Carlos Díaz (INS Barri Besòs) seran els escenaris que acolliran els espectacles, concerts, taula rodona, exposició i molt més d’aquest cicle arrelat al barri i que també es projecta a tota Barcelona per ser un espai més del circuït flamenc de la ciutat.

El baile de Pol Jiménez i el cante de La Tana i el Salao marquen un cartell a l’alçada dels 20 anys de l'(in)fusión flamenca. Com a novetat, i per fer la celebració el més gran possible, comptarem amb la participació de la companyia Antigua i Barbuda i la seva marioneta gegant. Una ballarina articulada que participarà a les classes de la professora de flamenc del Centre Cívic, Helga Carafí. Un espectacle-taller obert a tot el públic al mig de la Rambla Prim.

Aquest any, el fruït de la col·laboració amb la productora Quesoni és una jornada flamenca que plantejarà quin és l’impacte de les normatives cíviques en la transmissió, oral i de carrer, de determinades expressions musicals. A més, d’una taula rodona, la trobada s’amenitzarà amb dos concerts: Salao i Mercedes Luján.

El cicle acabarà amb l’espectacle Rumbesia, en col·laboració amb la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner, i el monòleg-concert “Divinas y encontradas” de Las Opinólogas, que forma part del circuït Barcelona Districte Cultural.

Durant tota l'(in)fusión flamenca ens acompanyà l’exposició dels cartells, fotografies i anècdotes de les 20 edicions del cicle.

Totes les entrades ja estan a la venda i es poden comprar (o reservar aquelles que són les gratuïtes) a través de la web o presencialment al Centre Cívic del Besòs i el Maresme.

Per a conèixer més detalls, us convidem a consultar la web. També us adjuntem el dossier de premsa i queden a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

 

Fecha

04 - 30 Nov 2022
Finalizdo!
Zonas